Magen i V.17 (16+4)

image68

nu är det nära!

Nur är det inte länge kvar till julafton gott folk!

Sitter på skolan och läggen den sista touchen på c-uppsatsen innan jul och det ser riktigt bra ut!
Klockan 16.00 är det hemgång och jullov för mig och Therese, det har vi verkligen förtjänat:)


Igår var jag och S på ultraljud och det var det häftlgaste jag någonsin gjort! Känslan som jag fick i kroppen då vi fick se vårt lilla barn för första gången går inte att beskriva. Pyret var riktigt livlig och gjorde tappra försök till kullerbyttor.  Vi fick se det lilla ♥-at som slog, alla tio fingrar och tio tår och den lilla magen, det var en underbar upplevelse!


Vi fick med oss två fina bilder också som jag ska lägga upp, men först måste jag låna någons scanner så det blir om någon dag, håll till godo!

Hoppas alla får en superdag/kväll!

-kärlek-


Tredje advent, snart är julen här!

Idag är det 3.e advent och om en vecka är alla ljusen tända!

image67


Helgen har gått med en rasande fart, har jobat två pass på kirurgen 2 trots min dunderförkylning som S har smittat mig med. Det blev så illa att jag blev tvungen att sova mellan 13 och 15 idag,men jag känner mig som en ny människa iallafall:)

Nu har jag, S och bebisen kommit ända till vecka 17, kan ni fatta! Helt otroligt vad fort tiden går, om tre veckor har jag gått halva tiden,det ni...!!
Bilder kommer, håll ut!

I veckan är det C-uppsats på schemat och vi ska jobba så hårt som vi aldrig gjort förrut så vi kan ta en veckas jullov med gott samvete, försöka iallafall. Den 27december ska jag ner till Umeå och hälsa på Therese och plugga lite så vi hinner kalrt det mesta iallafal.

kvällen ska spenderas med S och djuren framför Bingolotto, vi vann faktiskt en 100-lapp förra veckan så jag antar att vi fått blodad tand!

Nu är det middag, och ikväll serveras Örtagårdskryddad kycklingklubba med potatis och varma grönsaker, Mums!

Trevlig 3:e advent till alla!



Magen i v.16, det växer så det knakar!

här kommer en ny bild på magen, v.16!

Mjuk peppis...mums!

Jag håller fullständigt på att bryta ihop!! har suttit sedan klockan 9 imorse med att översätta artiklar och jag har gjort klart två (!!!) stycken. Självklart har man valt artiklar med ett reultat på flera sidor..jag håller på att bryta ihop nu..imorgon är det bara att ta nya tag..

Är inne i v.16 nu och det är bara 2 veckor till ultraljudet...det närmar sig med stormsteg! Jag och S längtar riktigt mycket!

Nu är det bara att bege sig hem och hoppas att man inte halkar med cykeln, det skulle ju inte vara så bra..ikväll ska jag baka mjuk pepparkaka till på torsdag, det är nämligen jag, tillsammans med Oscar J, som har Torsdagsfikat. Ska bli såå gott!

image62

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Att hitta rätt i barnvagnsdjungeln!

Sista tiden har jag suttit och kollat runt på varenda hemsida för barnvagnar i jakte på den som kommer att passa oss bäst och det har inte varit enkelt kan jag lova!

Vi har tittat på modellerna, funktioner, teknisk specialitet och alla tillbehör som man måste köpa till.  Efter många om och men har vi nog bestämt oss för en Emmaljunga City Cross med en City korg då bebisen är liten. Det känns som ett klokt beslut och att den uppfyller våra krav.

                                                               
image60

Vi har inte riktigt bestämt oss vilken färg vi vill ha men de två som det står mellan är Black Dots (på bilden) och Sport Carbon, ni kan kika på http://www.emmaljunga.se

Idag blir det stan med Karin. Jag ska köpa hårfärg, Im going brown!


-ciao-

Lycka lycka lycka!

Den 24 september fick jag och S ett omtumlande beksed...jag var gravid!?!?!...vi skulle bli föräldrar!?!? Det var minsann en chock för oss båda eftersom vi inte planerat att skaffa barn just nu men allt eftersom beskedet fått smälta in kännde vi oss som världens lyckligaste och det är vi än idag!

Vi valde att först berätta för två av våra allra närmsta vänner för att ha någon att prataom det med innan vi berättade för familjen och vännerna. Det kändes lite riskabelt att berätta det innan vecka 12 så vi höll ut ända tills dess, jag kan lova att det var svårt eftersom man vill skrika ut det åt hela världen:) Vi tog ett tidigt VUL [vaginalt ultraljud]  vecka 8 eftersom jag hade haft huggande smärtor i magen och var oroliga om det kunde vara utomkvedshavandeskap. Men som tur var så pickade det ett litet hjärta och vi kunde pusta ut!

Nu har vi hunnit med att varapå inskrivning på MVC [29/10] och först då började man fatta att det verkligen är på riktigt!!
Härnäst är det rutin UL som väntar den 19/12 så då får vi äntligen se lilla pyret och vi längtar så mycket, speciellt S:)

Magen är fortfarande liten och syns inte  så mycket och jag har inga problem med att få på mig byxorna, men jag tror att det vänder snart.

Idag är jag i vecka 15 [14+5] och mår hur bra som helst, allt illamående har gått över och tröttheten är som bortblåst, det är bara att hoppas att det håller i sig:)

Jag och S är verkligen världens lykligaste!

                                                                                                        
       v. 8                                                                     v.9                                                                                    v.15    

-kärlek-