Snart helg och karins hemlis!

Imorse hade jag värsta nostalgi upplevelsen, satt i soffan och käkade frulle och zappade runt på kanalerna när jag helt plötsligt ser JoelBitar på Barnkanalen, behöver jag säga att jag såg hela avsnittet?!

Imorgon är det helg och det innebär att jag och S sätter oss på planet mot Arlanda 06.20, vilket i stora drag då betyder att väckaren ringer kl 04.00 imorgonbitti. Vi fick även ändrad flygrutt och ska mellanlanda i Ö-vik för atthmta upp passagerare (???) jag fattar ingenting. Väl framme på Arlanda väntar svärfar Bosse och en god frukost!

S ska på ett antal anställningsintervjuer imorgon, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra, även om jag helst av allt vill att han får jobb på akuten här i Skell, men me...vi får se.

På Lördag ska vi till Borlänge och kupolen, ntlige ska jag få se detta shoppinscenter som Johanna pratar om så mycket, det ska bli spännande!

Annars hade jag inte tänk göra så mycket föutom att äta Ullas fruktansvärt goda mat hela helgen och hälsa på hela S släkt. Innan vi åker hem gör vi ett stopp i Enköping för att fira svärmor på hennes fördelsedag, och ni kan inte ens gissa hur bra fördelsedagspresent vi har till henne!

Just ja, dessa rader är tillägnade min vän Karin: På tisdag är det middag hos mig med efterrätt och allt och du vet den där hemligheten som jag skrevom tidgare, som jag sa bara var skojj? Jag ljög, det finns visst en hemlis:) Hoppas du får en fin helg gumman så ses vi på tisdag;) Puss!

Nu är det uppdrag undanröjjning och sen en promenad till flickorna och ducha och lämna lillkissen, sen ska jag sova om jag ska orka upp 04.00

Ciao!

En helg med familjen

Äntligen helg!!!!


Kan ni fatta att det äntligen är helg? Veckan som gått kunde inte ha gått saktare...jag och min kompanjon Therese har sepederat större delen av veckan instängda i "Minnet" i bibblo letandes artiklar, utan större framgång. Tur att hela klassen sitter i samma båt så vi kan stötta varandra:)

Vi har även medfört Torsdagsfika tack vare Oskar N som tog med sig en ljuvlig chokladkaka/tårta i torsdags, och ingen vill ju vara sämre:) Till veckan är det Celik som ska baka!

I helgen har vi fått fint främmande av min svåger [Robert]och hans familj [Johanna och lilla Fanny] som kommer att stanna ända till måndag. Det är verkligen kul att ha främmande,speciellt när man har en liten snygg-unge att leka och gosa med!

Dagen har spenderats på stan där jag sjävklart lyckats bränna halva mitt presentkort på strumpbyxor och koftor, som vanligt!

Imorgon blir det bäremot en play-date för Fanny med Linda och Niclas tjej Leia, vi vuxna får kaffe, inte dumt :)

Appropå kaffe...fattar inte vart mitt kaffesug tagit vägen? Förr kunde jag inte starta dagen utan kaffe och nu...är inte ens sugen, inte ens lite...konstigt...fast ja...

Nästa helg drar vi till stockholm och norberg, ska bli mycket skönt!
Det är bara att hoppas att det går bra för S som ska på några anställningsintervjuer...även om jag helst vill att han jobbar här i Skell fram till efter sommaren..allt blir så mycket mer praktiskt och billigt då:)

-kärlek-






My Birthday!

Firade min fördesedag tillsammans med Karin förra löragen (27/10)och jagmåste verkligen säga att jag hade den bästa fesen någonsin! Och det är tack vare Milla, Irene, Therese och Karin, ni är bäst!!
Kvällen startade med en fördrink, Mango Bellini, och lite tapasplock. Då fick vi även besök av Cebastian som gjorde ett snabbt stopp här för att svira om till sin 80-tals outfit, han ville visst inte cykla genom halva stan i den...konstigt...

Till varmrätt hade Milla och Irene gjort den godaste kyckingrätten ni kan tänka er med curry, mango chutney massa annat gott i, jag kan säga att vi alla började snora då det kom fram att Irene hade hällt i liiiite extra sambal oelek, men gott var det iallafall:)

Till efterrätt hade Karin gjort sin underbara jordgubbspaj, kvällen var fulländad redan där!



En arg taxichufför tog oss senare till Balzac där stämningen sjönk, även om Milla och Therese gjorde sitt bästa för att komma ur sitt matkoma!


Ryktet gick senare att det var på Statt allt hände så vi traskade såklart dit, vilket var det bästa vi gjort!
Jag, Irene och Therese parkerade oss på dansgolvet medans Milla och Karin hittade några potensiella ragg och landade i en soffa med dom.



Kvällen avslutades med käk på Mcdonalds och en taxiresa (med en mycket trevligare kvinna) hem till sängen!

Tack tjejer för en underbar födelsedagsfest! You rock!