Nattpasset

Sitter på nattpasset inatt igen. Känns ändå skönt, verkar vara en hög lugna patienter:)

Nya tag

Nu är det dags för mig att ta nya tag gällande min blogg. Jag har länge inte orkat skriva och det p.g.a. stress och tristess, men nu är det över!

Flytten har gått från stan tillbaka till Anderstorp och vi trivs verkligen som fisken i vattnet. Vi hade turen att få tag på en omöblerad student 2:a som vi dessutom fick omtapetserad i alla rum. Våran familj har också utökats med ännu en familjemedlem, katten Malta, som är söt som socker!

Sommaren rusar verkligen förbi och det är knappt man hinner med längre. Mellan arbetspassen på kirurgen 2 hinner man inte med mycket annat än att äta och sova, men jag har lyckats klämma in några små besök hem till kära Piteå iallafall.

Sitter just nu på jobbet och fördriver nattens timmar med lite sporadiskt surfande mellan ringningarna och måste verkligen tipsa om en kanon blogg
www.cultdesign.blogg.se om ni vill ha inspiration för inredning. Själv är jag helt såld på deras saker!

Till helgen är det Piteå Dansar och Ler men för mig blir det bara ett besök på torsdagkväll och fredagdag. Åker ner till Umeå istället för att ta det lugnt, fiska och umgås med Stefans faster och farbror och spara lite pengar. IKEA resan närmar sig och där lär det gå en del pengar, samt att Thailandsresan kräver sin beskärda del den med! Lite trist men jag får överleva.

Från och med nu ska jag verkligen ta tag i min blogg och försöka uppdatera med jämna mellanrum!

Ciao!