Det som hänt sen sist

Tänkte uppdatera vad som hänt sen sist, när jag gjorde nattpasset på lassa...morgonen efter, när jag skulle vaka av tog jag istället bussen till Pite stad för att visa mitt engagemang på eventet PDOL.
Kom till Piteå vid halv tio tiden på morgonen och skulle bara ringa lillasyster för att få skjuts hem till mamma och sova några timmar närjag upptäcker att hon stägt av sin mobil...fan fan fan...så jag fick gott lov att vänta på bussen hem till Munksund. Halv 11 låg jag i sängen med ögonen öppna och var hent speedad av att ha varit uppe i nästan ett dygn.

Efter några timmars skönhetssömn bjöds det på pannkaka med färska hallon och jordgubbar hos farmor och det fick ligga som grund inför kvällen. Styrde sedan mammas bil till svartudden och Jenny för lite fördrinkar innan Piteå stad by night väntade.
Det var ett kärt återseende med mycket skvaller och uppdateringar och några drinkar.
Väl inne i stan styrdes kosan mot kälekslandet äe vi träffade Maddi och hennes vänner, det dracks öl och skrålades och stämningen var på topp. Vi gjorde även ett besök in på Kittelfjälls tält och där var det ett riktgt drag!:)

Kvällen avslutades med en Langos med skagen och taxi hem, lite för tidigt förmin smak men jag hade inget val då jag skulle upp och köra bil fredag eftermiddag.

På fredagseftermiddagen bar det iväg till Vindeln för ett besök hos Stefans faster och hennes man i deras stuga.
Självklart regnade det störe delen av tiden men när det var uppehåll lös solen och det blev riktigt varmt. Vi metade aborre i abbrortjärn (där stugen ligger) och drog upp en hel del, jag fick till och med mest och det hör inte till det vanliga!:) Vi var även i vindelläven och fiskade men där blev det ingen fiskelycka...

Efter helgen bar det hem till skellefteå för lite alldagligt jobb fram tillonsdag då Jenny kom på besök hos oss:) Vi käkade och drack gott och hade allmänt roligt fram tills i fredags då hon for hem...sen började helgen..eller helg och helg..har jobat och jobar fortfarande.

Så..man kan väl säga att det har varit riktigt trevligt sista tiden men nu är det bara att räkna dgarna tills semestern..9dagar med idag..sen bär det söder ut:)

Nu ska jag dricka upp min cappucino och cykla iväg til jobbet!

Ciao!