Vilken storm!

Idag är det storm i Sverige! Hojja vad det söar och blåser idag...det är inte ens lönt att gå ut ikväll..
Det är bara att hoppasatt vädret är bra imorgon, för då fyller jag år! Yes!

Tack och Hej!

Vänner

Äntligen hemma i Piteå och en relativt lång visit, känns skönt, även om hemresan kräver en blogg för sig...
Idol igår var fan king, Marcus är min hjälte, det ska vara norrbottningar, lätt det skönaste människorna!
Lunchat med Pernilla på stan idag, det var verkligen inte igår som vi träffades, även om man talas vid på telefon så går inget upp mot att verkligen träffas:)
Sedan kom madde och var vart lite önskeshopping, hojja vad det finns prylar som man vill ha.men men...fattig student får snåla.
Sprang även på Mange, ev. snack om en lite fest ikväll, hoppas, skulle vara kul:) Nåja, en får se:)

Go middag ikväll med madde och mamma :)

Hem till Skellefteå på måndag för ännu en härlig vecka i skolan..yippie!..nonono..

Aha..nu är det dax att hitta på något..

Stefan, min karl..absolut bäst!

ciao-!

Höst i Nordanå

Höst i Nordanå


Höst i Bonnstan

Höst i Bonnstan


Höst

Idag är hösten verkligen här! Det har varit ett perfekt väder hela dagen och jag har passat på att ta mig två ordentliga promenader med Nova. En med Stefan och en med Milla nu på kvällen...underbart..orken kommer tillbaka till en:)

-kärlek-

Styrka är att orka resa sig upp när man fallit...

Jag har suttit och funderat idag samtidigt som jag gjorde mitt skolarbete på det hära med att finnas för varandra, lyssna, hjälpa och stötta.
På sista tiden har mitt liv varit, för att utrycka det enkelt, en jävla berg och dalbana.
Jag har nog haft den största personliga krisen i hela mitt liv, hela min existens har ifrågasatts, och det har inte varit lätt att någonstans mitt där inne hittat tillbaka till sig själv.
När allt som varit ens trygghet plösligt bara rämnar för en är det inte så konstigt att man tappar fotfästet och faller, faller och faller....
Och när man ligger där nere, på botten, och tror att all den kraft som man under 20 års tid byggt upp för helt försvunnen, så blir man förvånad att man faktiskt, med en hel del hjälp förståss, orkar resa sig upp, sopa av sig smutsen på knäna, torka sina tårar och sträcka på sig rygg och möta en ny dag och en helt ny värld.
Jag har under hela mitt liv kännt mig trygg, stark och säker på vem jag är, och vetskapen om det har gett mig styrka att fortsätta leta nya vägar, kliva in på okänd mark och hoppa ut i bassängen, utan att veta om det finns vatten i den.
Det var då och nu är nu.
Nu, efter allt som har hänt och som fortfarande händer vet jag att jag är stark nog att klara det mesta. Det som inte dödar en härdar, var det någon klok människa som sa, och jag måste instämma. Så är det.
Men jag vet att jag absolut inte hade orkat kämpa utan stöd, utan vänner som lyssnar och ställer upp med en axel att gråta ut mot, utan en släkt som finns där i vått och torrt och som tror på en, och uppmuntrar en till att fortsätta i samma spår som man börjat om på.

Man är ingenting utan sina nära och kära, oavsett om det är familj, vänner, klasskamrater eller helt okända för varandra.
Alla behöver vi någon, någongång.

Se till att ta hand om varandra, jag ska ta hand om min underbara sambo nu, min trygghet och min klippa!

-kärlek-

Tänk att man kan vara så kär!

Tänk att man kan vara så kär!


Dagens goda gärning

Ja idag har jag gjort dagens goda gärning, inspirerad av Terese, jag har köpt mig ett rosa band!
Det är väldigt viktigt tycker jag, att vi stödjer forskning och cancer, speciellt bröst och prostata cancer eftersom det är våra mest vanliga cancerformer här i sverige. Men självklart ska man stödja och be bidrag till alla föreningar, helt klart!

Hör och häpna, jag fick en smärre chock idag då jag kom till vårcenralen här i stan. Jag ska nog skicka tummen upp till henne, hon är dagens räddande ängel!


I helgen hade vi besök av Hannes och det är alltid trevligt med vänner! Stälde till med en liten fest i lördags, inte något stort, men i goda vänners lag:)

I vekan är det motion och plugga som står på schemat för A. Eriksson, känner att jag vill komma igång å jag känner mig hyffsat peppad iallafall, även om tentan i fredags gick käpprätt åt..ja ni vet.. Tror aldrig att jag fått ett så stort hjärnsläpp som då..men men..jag vet ju att jag kan..:)

Nu är det middag, sen broarna runt och sen plugg...yippie..livet leker!

Tummen upp för vänner! Det är fan det bästa som finns!

-kärlek-

Min sötnos

Min sötnos


Nova

Nova


Tentaångest och saknad av det jag inte har

Imorgon är den tenta...Vad ska man säga? Har den senaste veckan suttit i skolans bibbla och bankat in information om diverse sjukdomar utan att jag känner någon speciell framgång.
Jo lite kan jag, men inte tillräckligt. Hur mycket man än läser så känns det ändå som att det inte räcker till, jo för mig räcker det till, men inte för lärarna. sanningen är att ja bara läser till sjuksköterska, inte till läkare!
Bara och bara, sanningen är den att läkarna inte klarar sig utan oss..haha! They need us! Känns bra..makt känns bra :)

♥Nova♥, men lilla bejbis, är hemma hos min mamma och syster nu..det är så tomt i lägenheten. Ingen som kommer och möter en i dörren när man kommer hem, ingen som kommer och viftar på svansen och vill mysa, ingen go och varm hund att krama på morgonen,
Som tur är så kommer ho ju hem igen snart, det är tur att mamma ställer upp för sen äldsta dotter när det är dax för henne att visa vad hon går för, dvs göra en tenta,

Jag saknar också Anderstorp, mitt rum på 164:an [Som nu Malin tagit över, tack och lov att det är hon och ingen annan] Jag saknar alla galna och spontana fester, sambomyset [Som jag faktiskt fortfarande är delaktig i, tack och lov!] och allt annat..men man saknar ju alltid det man inte har, inte sant?

men jag har det bra, jävligt bra faktiskt. Jag bor ju här, mitt i stan tillsammans med mannen i mitt liv[♥] och kan inte klaga alls:)

Men visst är det så, att man saknar det med inte har?

Önska mig lycka till eller ge mig en spark i baken!

Ciao!

En annons på blocket och en bit tårta

Regn, regn och lite mera regn...
Idag är egentligen en riktig deppardag, det är söndag, det regnar och..ja..det är måndag imorgon. De tre sakerna duger för mig för att det officiellt ska vara en deppardag idag.
Jag är äntligen tagit tummen ur **** och satt ut min soffa på blocket, för det förtjänar jag ett stort plus i kanten:) Förhoppningsvis inkasserar jag en tusing också :)
Ska ta tag i vinterdäcken också, måste be pappa om hjälp, jag kan inte skryta med att jag är någon speciell talang på det området..hehe..

Mammsen fyllde år igår, som hon själv sa..40 [+5]. Fika hela dagen, god mat till middag och fika hela dagen idag.
Tack vare denna helg så har jag tagit ett beslut att imorgon kl. 07.00 kommer min väckare att ringa, och då ska jag upp och ut och gå i en timme, innan det är dax att bege sig till skolan.
Och jag ska banne mig göra det också, nu finns det inga ursäkter längre, men tanke på att jag har 2 par jeans som jag kommer i [?!?!] Om man ska skratta eller gråta vet jag inte riktigt än, jag kanske ska tacka Gud att jag är kvinna och har former istället?

Nåja..vi får väl se..


♥Kärlek till Stefan, min underbara sambo♥

Ciao!